Tuesday, March 24, 2009

amir and yana. as well. :)

Photobucket

EVENT: AMIR AND YANA. THE RECEPTION
PLACE: SIVIC HALL MBPJ
DATE: 8TH MARCH 2009
PHOTOGRAPHERS: ME, AKMALADANAN


Majlis Persandingan bagi pihak lelaki berlangsung selang seminggu selepas majlis pihak perempuan. Dengan senarai jemputan seramai 900 orang, pastinya ia adalah majlis yang penuh dengan kemeriahan dan juga kenangan manis buat amir dan yana. sesi kali ini saya dibantu oleh akmal. thanks bro..ko slalu tolong aku hehe..dan untuk uncle adnan dan aunty jamaliah, selamat menyambut menantu! :D

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
geng budak degil SR221 UiTM 2004-2007 korang sume memang best!!
*******

keesokan harinya saya sempat makan tengahari di rumah mereka sebelum bertolak pulang ke johor (thanks aunty jamaliah and pak long!!). so sempat la saya join mereka berdua ni buka hadiah diorang!! :D hadiah mmg sgt banyak dan amir tak perlu la pening bila nk masuk rumah baru nanti..hehehehe..

Photobucket Photobucket Photobucket

amir n yana..i hope u two kekal sampai ke akhir hayat..
cepat-cepat dapat baby kay? :D



regards,

md adib md yunos
+6017.7669676 | mobile
+6013.7017530 | office
www.arfengwork.com | official website
www.myspace.com/arfeng | personal
support@arfengwork.com | email
arfengwork@yahoo.com | YM
..................................................................................................................