Monday, June 21, 2010

MOHD ZAKI & SITI HAJAR

EVENT: WEDDING RECEPTION
PLACE: PONTIAN, JOHOR
DATE: 13th JUNE 2010
PHOTOG: ME
LIGHTS: UDIL



1. zaki pun kawan aku jugak masa kat high school batu pahat dulu. sah2 geng budak budak degil hostel. kitorang selalu kena jalan itik malam2 sebab warden kata kitorang yang senior ni besar kepala. hahaha. tapi zaki x sama mcm azlan yang suka main game. dgn zaki plak aku main ape? ping-pong. sama gak kul 2-3 pagi masa bibik (nama warden kitorang) pegi memancing. erk. aku pun x tau ape cite warden kitorang tu sekarang. :P

2. i missed their solemnization due another asssignment at shah alam two weeks earlier. but the reception was covered by my cousin who is happen to be a photographer as well. based in pontian. great job couz. :)

3. kali ni aku sedikit letih sbb travel dari shah alam, shoot amy & alin reception at muar the day earlier, and headed straight to pontian. i remember i fell asleep while waiting for the brides to get ready. hehehehe. but yeah nothing gonna beat the excitement when hearing the shutter clicks. :)

4. zaki and hajar. i am honored to capture your reception! congratulations guys. i'll meet u two this weekend ok. :)



2
3
4
5
6
9
8
7
10
11
12


p/s: sape nak tau nickname zaki and azlan masa kitorang kat hostel dulu? akekeke. nick aku sah2 arfeng. :P

md adib md yunos
+6017.7669676 | mobile
+6013.7017530 | workstation
www.arfengwork.com | official website
www.facebook.com/arfeng | personal
support@arfengwork.com | email
arfengwork@yahoo.com | YM